loading

Aukštųjų technologijų kompanijų grupei „BOD Group“ priklausanti  UAB „SoliTek R&D“ įgyvendindama  projektą „Inovatyvūs žalios elektros energijos generavimo ir saugojimo sprendimai e-transportui“ naujais sprendimais sieks prisidėti prie efektyvesnio atsinaujinančios elektros energijos panaudojimo viešame ir privačiame transporto sektoriuose.

Transportas yra vienas iš sektorių, kuriam ateityje reikės vis daugiau elektros energijos, o svarbiausia – su švaria energija susijusių sprendimų.

Atsinaujinančios elektros ir elektromobilių rinka nuolatos auga, tai reikalauja patogių ir inovatyvių sprendimų. Naujų sprendimų poreikį didina ir griežtinami aplinkosaugos standartai bei valstybės įgyvendinamų žaliosios transformacijos priemonės. „SoliTek R&D“ projektu siekiama palengvinti vairuojančių elektromobilius kasdienybę – kuriamas sprendimas, mobilios elektromobilių įkrovos stotelės prototipas,  leis autonomiškai ir patogiai juos krauti.

„SoliTek R&D“   komanda tiki, kad šiuo projektu ir pasiūlytais sprendimais prisidės prie efektyvesnio atsinaujinančios elektros energijos panaudojimo viešame ir privačiame transporto sektoriuose, plėtojant žaliąją energetiką, o taip pat tai bus dar viena priemonė mažinti ŠESD išmetimus.